Nasional

Puteri Sharifah Khatreena berangkat menyempurnakan program “Iftar Soimin MAIPs”

Anakanda sulung Tuanku Raja Muda Perlis, Puteri Sharifah Khatreena Nuraniah Syed Faizuddin Putra Jamalullail berkenan berangkat menyempurnakan program “Iftar Soimin MAIPs” yang dilaksanakan di Kampung Pulau Ketam, Kuala Perlis pada petang semalam.

Hadir sama ialah Ketua Pegawai Eksekutif Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Perlis (MAIPs) Hj Mohd Nazim Mohd Noor dan Pengurus Utara, Zepto Express Mohd Faiz Zainal Amri.

Program yang akan berlangsung selama 8 hari tersebut turut melibatkan tajaan CSR oleh pihak korporat dan para individu dermawan melalui agihan makanan yang disedia dan diselaraskan oleh pihak eperlis.my dengan kerjasama MAIPs dan Yayasan Tuanku Syed Putra (YTSP) Perlis.

ePerlis.my merupakan platform yang menghubungkan pelanggan dengan perniagaan serta perkhidmatan di Perlis secara digital. Pelanggan boleh melayari laman web http://eperlis.my/ untuk mendapatkan perkhidmatan yang disediakan.

(Visited 121 times, 1 visits today)


Show More

Borhan Abu Samah

Ketua Pengarang Suara Merdeka. Menjadi wartawan sejak 1993 dan pernah bertugas sebagai Pengarang Berita di Utusan Malaysia dan Utusan Malaysia 2.0. Koresponden Utusan Luar Negara di Jakarta. Pernah bertugas sebagai Ketua Biro Utusan Malaysia di Sarawak.

Related Articles

Back to top button