Hiburan

Netizen Sarankan Ellen DeGeneres Lamar Sajjad Dan Molek Berkahwin!

Nama Muhammad Sajjad nampaknya semakin besar apabila berjaya melarikan diri daripada Malaysia semasa musim PKP dengan bantuan alam ghaib.

Kalau bukan alam ghaib, takkan sampai sekarang orang yang didakwa bersekongkol beri laluan kepada Muhammad Sajjad tak dikantoikan.

Tetapi tak mengapalah.. kejayaan Muhammad Sajjad buktikan Malaysia cukup lemah dari segi kawalan pintu keluar masuk utama negara.

Sebab itulah warganegara China yang masuk tak keluar-keluar lebih tempoh sampai beranak pinak pun ada, tunggu masa beraksi dalam PRU-15 sebagai pengundi jembalang?

Berbalik kepada cerita Muhammad Sajjad, lelaki yang sengaja mengundang bala Allah SWT tanpa segan silu memaklumkan akan muncul dalam program bual bicara bersama Ellen DeGeneres.


Tinjauan pada ruangan komen di kebanyakan portal yang terpaksa menyiarkan berita Muhammad Sajjad dengan harapan ‘harga sayur boleh diturunkan’ mendapati ada cadangan yang cukup nakal.

Rata-rata mendoakan agar Ellen DeGeneres bolehlah melamar Muhammad Sajjad secara langsung dalam programnya nanti untuk berkahwin.

Hal ini demikian kerana ada segelintir rakyat Malaysia nampaknya macam tak sabar-sabar nak tengok siapa yang boleh mengandung terlebih dahulu selepas mencabar hukum alam!

(Visited 75 times, 1 visits today)

Show More

Related Articles

Baca Juga Artikel ini
Close
Back to top button