Hiburan

“Dia mengaku bodoh dan tak sengaja tersuka suami saya” – Bella Astillah

Trend sakau suami orang masih berlaku

PELAKON dan penyanyi Bella Astillah beri amaran kepada pelakon wanita yang menganggu suaminya, pelakon dan penyanyi warga Singapura, Aliff Aziz.

Aliff dikatakan menerima sehingga lapan panggilan tidak dijawab setiap hari daripada seorang aktres yang merupakan pelakon bersama-sama dengan Aliff dalam projek semasa.

Bella berkata di Instagramnya, “Semua orang mempunyai masalah. Cabaran datang dan pergi. Alhamdulillah, bertambah baik setiap hari. Saya telah menyelesaikannya tetapi saya hanya bimbang ia akan berlaku lagi. Sebagai isteri, saya ada perasaan dan alhamdulillah Aliff sudah banyak berubah selepas kami berbaik semula.”

Bella yang berasal dari Sabah berkata, dia sendiri sebagai pelakon sentiasa menghormati perasaan isteri rakan lakonnya.

“Saya pernah bekerja dengan Abang Zamarul Hisham dan tidak pernah berhubung langsung dengannya. Saya selalu bercakap dengan isterinya, Diana. Hanya kadang-kadang dan hanya di set penggambaran.


“Satu panggilan tidak dijawab boleh difahami. Mungkin dia tertinggal sesuatu. Tetapi sehingga lapan panggilan setiap hari? Saya benar-benar tidak nampak keperluannya.”

“Dia kata dia bodoh dan tak sengaja suka suami saya. Saya terkejut dan takut,” tambah Bella lagi.

Dia dan suami Aliff telah berbincang mengenai aktres terbabit dan dia bersetuju untuk tidak bekerjasama dengannya pada masa akan datang.

Untuk makluman, rumah tangga yang dibina oleh Aliff dan Bella, pasangan itu mempunyai dua orang cahaya mata.

“Saya sangat bimbang sekarang kerana ramai orang telah tampil untuk bercakap dengan saya tentang perkara ini.

“Saya berasa sangat kecil seperti tidak dihormati sebagai isteri. Saya gembira saya dan Aliff telah menyelesaikannya dengan cara yang matang,” katanya.

Bella berharap ini adalah pengakhiran cerita dan tidak mahu mendengar lagi hal yang sama berlaku. – SM

(Visited 122 times, 1 visits today)

Show More

Related Articles

Back to top button