Luar Negara

Bunuh kakak, buat janji berdarah dengan syaitan untuk menang totto

Seorang remaja Britain dijatuhi hukuman penjara seumur hidup pada hari Khamis kerana membunuh dua beradik perempuan di taman London sebagai sebahagian daripada kontrak darah dengan syaitan.

Danyal Hussein, 19, dijatuhkan hukuman penjara minimum 35 tahun, selepas hakim berkata umurnya menghalangnya daripada menjalani hukuman seumur hidup, lapor Guardian.

Hussein telah menggunakan darahnya sendiri untuk menandatangani perjanjian bertulis dengan syaitan “Lucifuge Rofocale” untuk melakukan “enam pengorbanan” wanita setiap enam bulan sebagai pertukaran untuk memenangi lotto.

Dia menunaikan perjanjian tidak masuk akal itu pada Jun 2020 dengan menyerang Bibaa Henry, 46 dan kakak tirinya Nicole Smallman, 27, ketika mereka meninggalkan parti hari jadi.

Remaja itu berulang kali menikam mangsanya di Fryent Country Park, memotong tangannya dan menyimbah darah dari lukanya sendiri ke atas mangsa dan harta benda mangsa


Dia menikam Bibaa lapan kali dan Nicole 28 kali sebelum mengheret mayat mereka di belakang semak.

“Ini adalah tindakan disengajakan, dirancang dan dijalankan dengan tepat,” kata Hakim Philippa Whipple.

“Meskipun pakatan dengan syaitan mungkin kelihatan pelik kepada orang lain, ini adalah sistem kepercayaan anda, komitmen anda sendiri terhadap pembunuhan wanita yang tidak bersalah.”

Remaja itu enggan memberikan keterangan di perbicaraan dan menafikan bertanggungjawab terhadap kontrak dan pembunuhan setan yang mengerikan.

Ketika dijatuhkan hukuman, Hussein kelihatan tersenyum dan bermain-main dengan pelitup mukanya ketika dia menunggu hakim tiba.

Apabila Hakim Philippa Whipple bercakap dengannya, dia memalingkan kerusinya dari kamera seolah-olah membelakangi hakim.-SM

(Visited 33 times, 1 visits today)

Show More

Related Articles

Back to top button