Politik

Isham Jalil serang Tan Sri Annuar Musa

ISHAM Jalil tanya Tan Sri Annuar Musa mengenai Surat Perjanjian Antara PM DS Ismail Sabri dengan TS Muhyiddin Yassin sama ada benar atau tidak ada perjanjian jawatan TPM untuk PPBM.

  1. Isham juga tanya samada Annuar Musa ada ataupun tidak, merujuk kepada parti dan Majlis Kerja Tertinggi UMNO sebelum tanda-tangan perjanjian tersebut.

PERSOALAN UNTUK ISHAM JALIL.

  1. Netizen ingin bertanya dan minta komen dari Isham Jalil mengenai Surat dari DS Najib Razak kepada YDP Agong, yang menyokong DS Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri.

Padahal, sokongan yang dizahirkan oleh Najib kpd. Anwar Ibrahim ini, bertentangan dengan keputusan MKT dan Perhimpunan Agong UMNO.

NO ANWAR.

NO DAP. – SM


(Visited 177 times, 1 visits today)

Show More

Dato' Saiful Bahar

Penulis merupakan bekas Setiausaha Sulit Kanan kepada Menteri Pembangunan Usahawan dan Koperasi (2008-2009), bekas Setiausaha Sulit Kanan kpd. Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani (2009-2013). Beliau juga bekas Penasihat Khas kpd. Menteri Peladangan dan Komoditi (2016-2018). Pernah bertugas dengan 3 Menteri dan seorang Timbalan Menteri serta telah berkhidmat di 8 Kementerian sepanjang 18 tahun di Putrajaya. Ketika ini, beliau merupakan Penganalisa Politik dan Polisi Kerajaan untuk Badan Bebas dan News Portal.

Related Articles

Baca Juga Artikel ini
Close
Back to top button