Ekonomi

ASEA peneraju global teknologi redoks rai pertumbuhan pantas jualan produk M’sia-Singapura

ASEA peneraju global dalam teknologi redoks dan mengeluarkan produk kesihatan selular berkualiti tinggi menganjurkan Persidangan Malaysia-Singapura 2022 yang dijangka dihadiri 750 peserta daripada 33 negara di mana ASEA beroperasi.

Pengasas ASEA Tyler Norton dan eksekutif lain akan mengadakan lawatan julung kalinya ke Malaysia. Turut menyertai pentas itu ialah Pengurus Besar ASEA baharu Malaysia dan Singapura, Anddrew Tan yang mempunyai pengalaman lebih 18 tahun dalam jualan langsung di Asia Tenggara.

“Tiada apa-apa yang boleh menggantikan pertemuan dengan rakan sekerja dan pelanggan kami secara peribadi selepas dua tahun mengenali mereka dan berkembang bersama mereka,” kata Norton dalam kenyataannya.

Beliau melahirkan rasa tidak sabar melihat potensi dalam komuniti Asia Tenggara untuk terus berkongsi produk redoks yang mengubah hidup dan sekali gus menjadi kekuatan untuk kebaikan di Malaysia dan Singapura.

Katanya, acara itu nanti turut meraikan pemimpin-pemimpin yang berjaya membina perniagaan jualan langsung di kedua-dua negara serta pendidikan produk untuk produk redoks semasa.


“Para eksekutif akan berkongsi kemuncak produk penjagaan kulit dikuasakan oleh Redox baharu dan produk prestasi sel yang disasarkan yang dijangka dikeluarkan lewat tahun ini,” jelasnya.

Katanya lagi, ASEA juga akan membuka pejabat secara rasmi di Malaysia semasa persidangan itu dan menawarkan ruang pertemuan tambahan dan sumber tempatan untuk pemimpin dan pelanggan di kawasan itu.

Maklumat lanjut boleh layari LAMAN WEB: https://aseaglobal.com/en-my/ – SM

(Visited 557 times, 1 visits today)

Show More

HASNURUL MOHAMED

Penulis adalah bekas wartawan Utusan Melayu (M) Berhad yang kehilangan kerja.

Related Articles

Back to top button