Ekonomi

TMT buka cawangan baharu ke-49 di Pavilion Bukit Jalil

PERUNCIT teknologi terbesar Malaysia Thunder Match Technology Sdn. Bhd. (TMT) membuka cawangan baharu yang ke-49 di Pavilion Bukit Jalil hari ini.

TMT yang meraikan ulang tahunnya yang ke-25 tahun ini, telah berkembang dengan kekuatan demi kekuatan sejak kedai runcit TMT pertama dibuka di Plaza Imbi pada tahun 1997.

TMT kini merupakan rangkaian platform runcit fizikal dan e-dagang yang menawarkan gajet teknologi terkini dengan konsep penyelesaian sehenti khusus untuk menyediakan pengguna dan pembeli pengalaman pembelian omni saluran yang konsisten secara dalam talian ke luar talian (“O2O”). Pengalaman omni-channel O2O ialah pengalaman TMT yang istimewa.

Pengasas TMT, Adrian Yu berkata pembukaan TMT Megastore terbaru ini meneruskan usaha pihaknya untuk menghubungkan orang ramai kepada jenama teknologi dengan membekalkan rangkaian luas produk berkualiti untuk mempromosikan kehidupan yang lebih bijak.

“Di lokasi ini, kami juga mempunyai bahagian khas dengan pelbagai tawaran produk permainan video yang disediakan untuk pangkalan pemain yang semakin berkembang. Kami berbesar hati untuk bekerjasama dengan Pavilion Bukit Jalil untuk membawa satu lagi pengalaman kedai fizikal kepada pembeli dan menyediakan pengalaman runcit dan e-runcit terbaik untuk memenuhi semua keperluan teknologi pembeli.” katanya.

TMT Megastore yang baru dilancarkan terletak di Pavilion Bukit Jalil menawarkan pembeli pengalaman runcit eksklusif dengan rangkaian produk dan gajet teknologi berkualiti yang luas dan luas. Megastore juga termasuk perkhidmatan penyelenggaraan dan pembaikan di bawah satu bumbung.

Bersempena pembukaan kedai itu, TMT menawarkan Belian Bintang Pembukaan Besar dari serendah RM1, tawaran Pembukaan Besar dengan penjimatan sehingga RM700 dari 20-22 Mei dan acara kejutan berterusan di kedai ini.

TMT juga mengendalikan kedai konsep dan pengalaman untuk Acer, ASUS, HP, Huawei, Lenovo, OPPO, Samsung dan Vivo. Ia juga merupakan penjual semula dan pembekal perkhidmatan Apple yang sah.

“Kami mengutamakan kecekapan, kemudahan dan memberikan pengalaman pembeli yang terbaik kerana pekerja kami menjalani latihan berterusan yang membolehkan kami mempunyai pasukan yang berdedikasi dan berpengetahuan di semua kedai kami. Ini memberikan pelanggan pengalaman yang mengasyikkan daripada membeli kepada perkhidmatan selepas jualan kerana mereka semakin mengamalkan kehidupan yang lebih bijak melalui penggunaan teknologi. Pekerja kami sedia membantu dan berunding tentang perkara yang sesuai dengan keperluan pelanggan.”

TMT telah dianugerahkan anugerah “Jualan Terbaik”, “Penjual Kecemerlangan Terbaik”, “Rakan Kongsi Terbaik”, “Kedai Berprestasi Terbaik”, dan “Kedai Pertumbuhan Tertinggi” daripada rakan kongsi jenamanya, antara lain.

Sementara itu, Ketua Pegawai Eksekutif Peruncitan Kuala Lumpur Pavilion Sdn, Bhd.,Dato’ Joyce Yap, Ketua Pegawai berkata, pihaknya sangat teruja untuk mengalu-alukan TMT, salah satu peruncit IT dan teknologi terbesar di Malaysia ke Pavilion Bukit Jalil.”

“Kami menjangkakan peningkatan jumlah pengunjung lebih tinggi dengan pembukaan Megastore terbaharu TMT kerana pengunjung kini boleh berpusu-pusu ke Pavilion Bukit Jalil untuk membeli-belah pelbagai pilihan gajet teknologi sambil menikmati bermacam tarikan lain yang ditawarkan oleh pusat beli-belah ini,” tambah Yap .

(Visited 346 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button