Luar Negara

Pemain golf Florida ditemui mati lemas cuba mencari bola golf

Seorang pemain golf Florida dipercayai lemas setelah jatuh ke dalam kolam di kelab golf ketika mencari bola yang hilang pada pagi Ahad, kata polis.

Hermilo Jazmines dari Lutz, Florida, sedang bermain golf dengan seorang rakannya di East Lake Woodlands Country Club di Oldsmar, kata Pejabat Sheriff Pinellas County dalam siaran berita pada hari Ahad.

“Kira-kira jam 7:37 pagi, Jazmines bermain di lubang nombor tiga dan terakhir dilihat mencari bola di padang.

“Kereta golf Jazmines diparkir di tempat letak kereta dan putternya dijumpai di tanah berhampiran kolam,” kata pejabat sheriff.

Deputi dipanggil setelah Jazmines dilaporkan hilang bagi membantu pihak Bomba Oldsmar mencarinya di kawasan hutan yang berdekatan dan di tepi kolam, kata pernyataan itu.


Pasukan penyelam Pejabat Sheriff Pinellas County segera mencarinya dan Jazmines dijumpai tenggelam di dalam air berhampiran putternya.

Dia disahkan telah meninggal dunia di tempat kejadian.

“Penyiasat mengatakan bukti menunjukkan Jazmines mungkin jatuh ke dalam air dan tenggelam.

“Wakil bercakap dengan rakan-rakan Jazmines yang mengatakan bahawa dia suka mencari bola bola golf yang hilang,” kata pejabat sheriff.

Dikatakan pejabat pemeriksa perubatan akan melakukan autopsi untuk menentukan punca kematian tetapi kejadian itu buat pada masa sekarang tidak kelihatan mencurigakan.

(Visited 177 times, 1 visits today)

Show More

Related Articles

Back to top button