Berita

Musa Hassan kahwin lain selepas berpisah

Bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan berkahwin dengan seorang wanita dikenali sebagai Qistina Lim.

Majlis pernikahan itu dikongsikan di Facebook oleh Mohammad Izzat Hassan menerusi beberapa gambar pasangan, keluarga dan tetamu yang hadir.

Tan Seri Musa berikan ucapan sweet kepada isterinya

“Alhamdulillah dan tahniah Tan Sri Musa Hassan dan Puan Sri Qistina Lim. Anda (Musa) sentiasa menjadi idola, penasihat, pemimpin dan abang kepada saya.

“Selamat datang Qistina ke keluarga kami. Semoga anda berdua dilimpahkan dengan kasih sayang, rahmat dan kehidupan yang berpanjangan bersama-sama sepanjang jalan ke syurga,” katanya.

Majlis resepsi perkahwinan Musa dilaporkan diadakan di sebuah hotel di Shah Alam Sabtu lalu.

Terdahulu, pendakwah selebriti, Datuk Tuan Asmawi Tuan Umar turut melakukan siaran langsung Facebook di majlis resepsi berkenaan.

Beberapa pengguna Facebook yang menonton siaran langsung mengucapkan tahniah kepada pasangan itu serta mendoakan perkahwinan yang berkekalan kepada mereka.

Musa sebelum ini berpisah dengan isterinya selepas Elly Afizahwati Abdul Jalil, 42, memfailkan perceraian di Mahkamah Rendah Syariah pada 30 Mac lepas.

Permohonan perceraian itu difailkan kerana ‘shiqaq’ yang merupakan hujah jangka panjang dengan Musa yang beliau telah bersama sejak 10 tahun lalu.

Artikle Berkaitan :>

Isteri Musa Hassan fail permohonan cerai

Jangan main tuduh-tuduh, buktikan Musa Hassan dibayar sindiket kelab malam

(Visited 91 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button