AksesoriAuto TravelNasionalTeknologi

5 Perkara Lelaki Boleh Buat Dengan Pencukur Elektrik Tanpa Perlu Bersusah Payah!

Masalah pencukur biasa adalah mata pisaunya cepat tumpul dan kadangkala semasa bercukur, tangan kita gagal membersihkan bahagian tertentu dengan sempurna.

Hal ini kerana ia dilakukan secara manual dan untuk mengatasi permasalahan yang dihadapi oleh lelaki seluruh dunia, Shallwee Electrical tampil dengan satu alatan moden.

Alatan moden itu adalah pencukur elektrik yang boleh berfungsi ‘lima dalam satu’ merangkumi penggunaan wajib seperti berikut :

a) Mencukur bulu-bulu halus pada muka seperti misai dan janggut


b) Membersihkan lubang hidung dengan lebih rapi

c) Menipiskan bahagian rambut telah panjang

d) Membersihkan kulit muka dengan berus khas

e) Melakukan urutan pada wajah dengan santai

Menariknya tentang pencukur elektrik dari Shallwee Electrical ini adalah dengan sekali pengecasan selama tiga jam, ia boleh bertahan sehingga sebulan penggunaannya.

Jika bakal kehabisan bateri dan ingin lakukan pengecasan, cari sahaja kabel dan port USB yang selalu digunakan untuk telefon, komputer, kereta dan peralatan yang bersesuaian.

Cara untuk ketahuinya, lihat pada paparan digital yang terletak pada bahagian pemegang dan kelebihan lain pencukur elektrik ini adalah ia dilengkapi dengan smart travel lock.

Reka bentuk IPX6 secara keseluruhannya pula boleh diklasifikasikan sebagai tiada masalah kalau terkena air kerana ia boleh basuh secara terus untuk tujuan pembersihan.

Harga pencukur elektrik ini adalah RM79.00 sahaja dan ia ada dijual di laman Shopee. Untuk pembelian, ia boleh dibuat menerusi link ini https://bit.ly/2P258XQ atau link Shopee ini utuk barangan kesihatan yang lain.

https://www.tiktok.com/@akyem.samad/video/6961732145215704321?lang=en&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

(Visited 353 times, 2 visits today)

Show More

Related Articles

Back to top button