Travel

Milk Baobab jenama dari Korea untuk menjaga kesihatan kulit

Kesihatan kulit telah menjadi kebimbangan ramai pengguna hari ini, dengan pemikiran untuk mengekalkan keseimbangan kulit dalam kehidupan bandar. Dengan itu, Milk Baobab® dari Korea telah menghasilkan penyelesaian yang cukup mudah untuk mereka yang menjalani kehidupan bandar yang sibuk dan selamat untuk setiap isi rumah.

Kami teruja untuk memperkenalkan Milk Baobab® kepada setiap rakyat Malaysia yang mencari kecemerlangan kualiti daripada ramuannya yang direka dengan sempurna dari hujung rambut hingga hujung kaki. Rangkaian Milk Baobab® mengandungi foremilk paling tulen New Zealand dengan Benih Baobab Afrika yang mencergaskan,” kata Cho Hyun , Pengarah Urusan Taenam Malaysia.

Memperkenalkan tiga rangkaian yang akan tersedia di seluruh negara di sekurang-kurangnya 300 kedai Watsons, pilihan Milk Baobab® untuk rambut, mandian dan losyen tersedia dalam varian White Musk, Baby Powder dan White Soap. White Musk didatangkan dengan wangian bunga yang segar, innocent dan menyenangkan memberikan keselesaan kulit manakala rangkaian Bedak Bayi pula manis dengan haruman serbuk yang kuat untuk meningkatkan daya tarikan dan keyakinan diri. Sabun Putih membawa wangian yang menyegarkan, bersih, sabun yang menenangkan minda dan badan.

Apa yang menjadikan Milk Baobab® lebih relevan untuk isi rumah hari ini ialah bahan-bahannya dipilih dengan teliti dan dibuat sesuai untuk isi rumah bandar sambil menggambarkan sentuhan getaran retro dengan reka bentuk pembungkusannya yang memenangi anugerah.

Cho Hyun menambah, “Tidak seperti kebanyakan jenama hari ini yang tidak membuat produk sendiri, 100% produk Milk Baobab dihasilkan dalam kemudahan kami, dengan standard pengeluaran antarabangsa. Kami berharap dapat menyampaikan nilai kami kepada orang di Malaysia melalui kami produk yang layak.”

Setiap rangkaian Susu Baobab® di pasaran menjalani proses pembangunan selama 6.2 bulan purata dan 85 kali ujian klinikal yang meluas daripada pusat penyelidikan dan pembangunan jenama yang diketuai oleh pakar dermatologi profesional.

Pelancaran Milk Baobab® turut disaksikan oleh Danny Hoh, Pengurus Besar Pemasaran & Pertumbuhan Pelanggan Watsons Malaysia. Pada pelancaran itu, tetamu juga telah diperkenalkan dengan perkongsian produk oleh Rose Nicotine dan Joey Kong yang memberikan gambaran lebih dekat tentang tiga rangkaian tersebut.

Susu Baobab terdapat dalam 3 rangkaian dan dijual secara eksklusif di lebih 300 kedai Watsons Malaysia di seluruh negara dan dalam talian; dengan harga antara RM14.90 – RM49.90.

Untuk maklumat lanjut tentang Milk Baobab®, layari https://www.watsons.com.my/all-brands/b/164340/milk-baobab

Artikle Berkaitan :>

 

SimplySiti melancarkan produk kosmetik baharu

(Visited 48 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button