Berita GajetGajetUlasan

Tingkatkan tahap kecergasan diri anda dengan peranti baharu HUAWEI

MINGGU lalu HUAWEI Malaysia mengumumkan rangkaian produk termasuk HUAWEI WATCH GT 3 Pro, HUAWEI P50, dan beberapa lagi rangkaian peranti kecergasan dan mula boleh didapati secara rasmi di seluruh negara mulai hari ini dan seterusnya.

Baca artikel ini > HUAWEI lancar barisan peranti premium terkini untuk pasaran Malaysia

Tampil bergaya dengan HUAWEI WATCH GT 3 Pro

HUAWEI WATCH GT 3 Pro ialah edisi terbaharu siri HUAWEI Smartwatch dengan sentuhan reka bentuk mewah.

Edisi Titanium menampilkan reka bentuk mewah yang luar biasa yang diperbuat daripada bahan mewah dengan teknik penggilapan gred mewah untuk menyerlahkan penampilan terbaiknya. Kaca nilam dan binaan tahan karat pada jam itu menjadikan gandingan canggih yang memberikan kualiti terbaik.

Manakala, HUAWEI WATCH GT 3 Pro Edisi Seramik pula menggabungkan elemen reka bentuk klasik estetika Timur dan Barat dengan keseimbangan sempurna dan indah yang menggabungkan teknologi serta keanggunan.

Jam tangan buatan seramik mempamerkan keanggunannya dengan dail berbentuk bunga baharu dan direka bentuk eksklusif dengan kesan dinamik. Tampil dengan lima dail berbeza menunjukkan pelbagai bentuk bunga mengikut peredaran masa. Reka bentuk yang terang bukan sahaja melambangkan peredaran masa dengan cara yang menarik tetapi juga menambahkan kelainan yang menyeronokkan dalam persembahannya.

Dengan kemasan yang canggih dan lebih 200 pilihan muka jam tangan untuk dipadankan dengan gaya harian anda, HUAWEI WATCH GT 3 membuatkan anda sentiasa kelihatan mantapdan bergaya. Hari Bapa dah dekat ni, mungkin ini hadiah yang sesuai diberikan kepadanya.

Jam tangan pintar ini juga menawarkan lebih 100 mod senaman untuk dipilih, termasuk mod golf yang mengikut postur hayunan pengguna hingga ke perincian terakhir, dengan tunjuk cara dan petua berguna bertujuan membantunya membawa permainan golfnya ke tahap yang lebih tinggi.

Ianya boleh mula dibeli dari pengedar rasmi HUAWEI di seluruh negara, HUAWEI WATCH GT 3 Pro (Titanium) dengan Tali Kulit Kelabu berharga RM1,399. Sementara itu, HUAWEI WATCH GT 3 Pro (Tali Kulit Putih) berharga RM1,599 manakala Edisi Seramik Putih boleh didapati pada harga RM2,399.

Navigasi kehidupan harian anda dengan HUAWEI P50

Memperkenalkan HUAWEI P50 tampil dengan Kamera Dwi-Matriks. Reka bentuk cincin berkembar yang menarik diilhamkan oleh kesempurnaan dan kesederhanaan dengan ciri-ciri estetika klasik namun kontemporari yang melambangkan sebuah peranti tanpa had.

Selain kelihatan hebat, kanta berganda yang mempesonakan memberi kesan seperti kualiti kamera klasik sepanjang zaman.

Bersama-sama dengan produk perkakasannya, HUAWEI juga menampilkan aplikasi kesihatannya yang terkenal di dunia untuk membantu pengguna di seluruh dunia menjalani gaya hidup sihat. Apabila digunakan dengan HUAWEI P50 dan WATCH GT 3 Pro, ia boleh menjadi alat yang berguna dalam mengekalkan tahap kesihatan serta kecergasan pengguna.

Ia mula dijual di kedai-kedai rasmi HUAWEI di seluruh negara pada harga RM2,999, HUAWEI P50 didatangkan dalam warna Golden Black dan Cocoa Gold.

Cergas dengan HUAWEI WATCH Fit 2

HUAWEI WATCH Fit 2 ialah jam tangan sukan pintar yang mudah digunakan dengan ciri kecergasan termaju, disesuaikan khas untuk individu yang mementingkan fesyen dan kesihatan.

Ia padat dengan ciri pintar yang direka khusus untuk membantu pengguna bersenam pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Direka untuk kegunaan harian, ia adalah jam tangan pintar HUAWEI pertama didatangkan dengan fungsi jurulatih peribadi dalam bentuk animasi untuk latihan peribadi merentasi tujuh kursus senaman termasuk latihan kekuatan, litar perut dan banyak lagi.

Harga bermula dari RM599, ia didatangkan dengan warna terang termasuk Isle Blue, Midnight Black, Sakura Pink dan Moon White.

Khas untuk si kecil – HUAWEI WATCH Kids 4 Pro

HUAWEI membawa jam tangan pintar kanak-kanak ke peringkat seterusnya dengan HUAWEI WATCH KIDS 4 Pro, kerana ia dibuat khas untuk kanak-kanak, dengan mengambil kira keperluan dan gelagat pengguna si kecil.

Daripada persediaan perkakasan yang berteknologi maju kepada aplikasi perisian yang bijak dan praktikal, HUAWEI WATCH KIDS 4 Pro menyasarkan untuk menjadi jam tangan unik sebagai peneman kanak-kanak untuk memastikan mereka selamat dan sihat serta membantu mereka menikmati meneroka dunia.

Jam tangan ini mengekalkan perkakasan berkualiti tinggi tandatangan HUAWEI, dengan ciri termasuk Pengawal Keselamatan Berbilang Dimensi, Panggilan Video Suara & HD 4G, rintangan air 5ATM1 dan banyak lagi. Terima kasih kepada GPS, Beidou, GLONASS, A-GPS, penentududukan WLAN, kedudukan stesen pangkalan, penentududukan dalaman, penentududukan berbantukan pecutan serta kedudukan bantuan kamera SOS.

HUAWEI WATCH KIDS 4 Pro boleh merakam lokasi dengan tepat. Ibu bapa juga akan menerima notifikasi apabila anak mereka keluar atau memasuki Zon Selamat melalui aplikasi FamCare.2

Kesemua ciri ini menjadikan HUAWEI WATCH Kids 4 jam tangan pintar kanak-kanak optimum yang anda boleh dapatkan sekarang pada harga RM699. Setiap aspek jam tangan kanak-kanak direka bentuk dengan mengambil kira keperluan kanak-kanak kerana terdapat banyak unsur keseronokan dalam jam tangan yang amat sesuai untuk kanak-kanak. – SM

(Visited 238 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button