Ekonomi

SenQ buka cawagan ke-3 di Datum Jelatek Mall, Kuala Lumpur!

KINI SenQ membuka cawagan ketiga di Datum Jelatek Mall, Kuala Lumpur dengan menawarkan potogan diskaun buat semua para pembeli.

Selain menawarkan lebih daripada 100 jenama alat digital dan peralatan elektrik, Grand senQ Datum Jelatek mempunyai keluasan keseluruhan 19,162 kaki persegi.

Majlis perasmian cawagan pembukaan Sen Q
Majlis perasmian cawagan pembukaan Sen Q

Memudahkan para pelangan membeli dengan keadaan selesa  malah reka bentuk yang moden, Shop-in-shop sudah tentu mampu memenangi hati para pembeli.

Menurut pegasas jenama SenQ, Encik KC Lim,berkata, perniagaan pada tahun ini memberikan para pelanggan berpuas dengan perkhimatan dari Sen Q

“Peluasan Grand senQ adalah sejajar dengan salah satu tiang Hala Tuju Perniagaan kami tahun ini, iaitu Peningkatan Pengalaman Pelanggan.

“Di Grand senQ, semuanya mengenai kesan sentuhan dan rasa pengalaman di kedai fizikal kami, dinaikkan ke tahap premium dengan maklum balas yang kami terima daripada pembeli.

“Kami sentiasa menyasarkan untuk meletakkan pelanggan kami di tengah-tengah semua yang kami lakukan.” Katanya.

Majlis turut dihadiri oleh selebriti Malaysia, penyanyi dan pelakon Elizabeth Tan yang memenangi anugerah, personaliti showbiz Danny Ahboy, pelakon Jaja Iliyes, dan pelakon-penyanyi Razzuan Rosli.

Bagi keluarga yang berkunjung ke Grand senQ Datum Jelatek hujung minggu ini dari 4 hingga 7 Mei 2023, pelanggan boleh nikmati kopi secara percuma dan gula-gula kapas untuk anak-anak kecil.

Bagi pelanggan yang baru menggunakan senQ, mereka boleh menikmati jaminan tambahan 1 tahun atau jaminan gantian 1 berbanding 1 selama 24 bulan atas pembelian mereka, dengan hanya menambah RM9.90 sahaja.

Bagi Ahli PlusOne sedia ada yang biasa dengan senQ boleh menikmati sehingga 100% Pulangan Tunai S-Coin untuk barangan eksklusif juga.

Untuk item promo istimewa yang lain, akan ada Diskaun Langsung 50% daripada Pulangan Tunai S-Coin untuk item promo, atau ahli PlusOne boleh memilih untuk mendapatkan Pulangan Tunai S-Coin 100% untuk item promosi, yang kemudiannya boleh digunakan oleh mereka.

Dengan pembukaan Grand senQ Datum Jelatek, pasti memenuhi slogan “Feel It, Test It!” Mari ke Datum Jelatek Mall untuk pengalaman hebat hari ini, hanya di Grand senQ!

Untuk semua mengatahui maklumat terkini, sila layari http://www.senq.com.my atau ikuti “Stesen Digital senQ” di Facebook, Instagram dan Twitter. – SM 

 

(Visited 269 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button