Nasional

Sambutan Hari raya Datum Corp berkonsepkan ‘Warung Ala Padang Pasir’


DATUM Corp International Sdn Bhd menganjurkan rumah terbuka raya untuk semua kenalan korporat, perniagaan, majlis tempatan dan tetamu dari pelbagai agensi.

Program ini juga bertujuan mengeratkan hubungan silaturahim dan merakam setiap detik di mana semua lapisan masyarakat bersatu.

Majlis rumah terbuka Detum Mall
Majlis rumah terbuka Detum Mall

Unuk konsep rumah terbuka pada kali ini DCI juga mengetangahkan konsep ‘Bridging the Community’ untuk menjadikan Raya Aidilfitri lebih bermakna.

Selain dari konsep itu DCI memilih satu elemen yang relevan dimana dekat pada hati masyarakat suka duka dalam kehidupan dengan berkonsepkan ‘warung ala padang pasir’.

Menurut Pengurus besar, Datum Jelatek Residensi yang mewakili DetumCorp International, Sazela Mohd Safie, beliau sangat berbesar hati untuk meraihkan rumah terbuka bersama-sama.


“Kami berbesar hati untuk bekumpul bersama dengan berkongsi ruang untuk menjadikan perayaan ini lebih bermakna tambahan venue yang dipilih adalah concourse area Detum Jelatek shopping centre.

“Bagi memupuk semangat berhari raya menampilkan dekorasi ala negara Arab, sajian makanan khas malah turut menjemput penyanyi Liza Hanim dan kumpulan Ghazal untuk memeriahkan suasana.

Untuk maklumat DCI merupakan anak syarikat milik penuh Perbadanan Kemajuan Ngeri Selangor (PKNS).-SM

 

(Visited 134 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button