Travel

SACC terokai bidang F&B, pertaruhkan ‘’Kafe Cinta Dalam Kopi’

SACC Food Chain membuka kafe pertama di Kompleks Evo, Bandar Baru Bangi dengan tema Cinta Dalam Kopi sesuai mengikut trend semasa yang berkonsepkan healing.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif, Nor Azlina Amran, jika sebelum ini, SACC hanya fokus kepada pembangunan namun pada kali ini PKNS berkembang dalam bidang F&B yang menjadikan tarikan terbaru untuk ekonomi.

Kopi yang menarik minat Foodies untuk mencuba kenunikan di kafe ini

‘’Hasrat PKNS untuk berkembang dalam bidang F&B dari pembangunan kini PKNS beralih ke bidang ini SACC Convec diberi tanggungjawab untuk gerak ke arah business PKNS.

‘’Kafé ini kebanyakan perempuan yang hadir, kami create warna pink dan sudah tentu kami letak kan konsep cinta itu pada kafe ini’’, Jelasnya semasa sesi pelancaran kafe tersebut.

Ketua Pegawai Eksekutif, Nor Azlina Amran

SACC Food juga bercadang untuk membuka beberapa francais dalam masa beberapa tahun ini untuk memperkenalkan lagi jenama itu.

‘’Kita akan membuka beberapa oulet lagi, untuk francais kita ada planning namun untuk permulaan kita akan membuka 5 ke 6 oulet dari SACC Food dahulu baru kami akan mulakan buka francais.

Walaupun sudah bermula dari 2 minggu lepas namun sambutan yang hangat dari orang sekitar Bangi tidak henti mengunjungi kafe tersebut bagi menikmati makanan yang sedap.

Bersempena dengan hari pelancaran Kafe Cinta Dalam Kopi, pihak kafe berbesar hati untuk memberikan pelbagai promosi menarik.

Chef Cinta dalam kopi, Fairus yang bertanggungjawab dalam menyediakan menu

Antara menu yang menjadi tarikan adalah terdapat menu Asia sehingga ke Menu Barat seperti Mee Kari Nyonya, Nasi Lemak Ayam Crispy, Big Breakfast CDK, Nasi Ambeng serta manisan seperti kek dan pastry turut ada.

Dibuka setiap hari dari jam 10 pagi hingga 10 malam turut menyediakan ruang untuk mereka bergambar. Promosi ‘Happy Hour’ dua bekas Bingsu RM22 sahaja sehingga 29 Februari ini.

Untuk maklumat lanjut boleh layari media sosial, Instagram, Facebook, Tiktok, @cintadalamkopi

Artikle Berkaitan :>

Kafe Durianma Bukit Jelutong, bukan sekadar durian

Kafe pertama Blackbixon Kuala Lumpur dibuka secara rasmi

(Visited 74 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button