NegeriRencah Hidup

Raja Muda, Raja Puan Muda Perlis rai resepsi perkahwinan pasangan R. Varshana

Tuanku Syed Faizuddin Putra, Tuanku Hajah Lailatul Shahreen berkenan bergambar dengan pasangan pengantin dan keluarga pada majlis resepsi di Hotel Grand Hyatt, Kuala Lumpur.

RAJA Muda Perlis, Tuanku Syed Faizuddin Putra Jamalullail dan Raja Puan Muda Perlis, Tuanku Dr. Hajah Lailatul Shahreen Akashah Khalil berkenan berangkat meraikan majlis resepsi perkahwinan pasangan R. Varshana dengan jejaka pilihan iaitu Nicholas John Bennet dari Sydney, Australia di Hotel Grand Hyatt, Kuala Lumpur.

Keberangkatan tiba Baginda berdua disambut oleh ibu bapa Varshana iaitu dua peguam disegani, Datuk M. Rajasekaran dan Datin K. Jeyanthini.

Turut berangkat ialah anakanada-anakanda Baginda berdua iaitu Sharifah Khatreena Nuraniah, Sharifah Farah Adriana dan Syed Sirajuddin Areeb Putra Jamalullail.

Antara tetamu kenamaan yang hadir sama ialah Ketua Hakim Negara, Tun Tengku Maimun Tuan Mat dan suami.

Tuanku Syed Faizuddin Putra dan Tuanku Hajah Lailatul Shahreen berkenan berangkat meraikan majlis resepsi di Hotel Grand Hyatt, Kuala Lumpur.

Pasangan pengantin, Varshana berkhidmat sebagai Ketua Produk di Resolve to Save Lives manakala Nicholas pula sebagai Associate Pelaburan di syarikat MedAccess yang keduanya berpengkalan di London. – SM

(Visited 173 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button