Berita GajetEkonomiGajet

LG Artcool penyelesaian penyejukan generasi baharu

LG Electronics (M) Sdn Bhd (LG Malaysia) dengan bangganya memperkenalkan kemuncak inovasi teknologi penyejukan, LG ARTCOOL, keluaran terbaharu daripada siri Artcool yang kini boleh didapati di seluruh negara.

Sejajar dengan komitmen LG untuk menyampaikan pengalaman “Life’s Good”, LG ARTCOOL TM bersedia untuk menetapkan standard baharu untuk keselesaan dan keanggunan kediaman.

LG ARTCOOL yang terbaharu ini menyepadukan teknologi penyejukan yang termaju dengan reka bentuk minimalis yang anggun untuk menyampaikan keselesaan optimum tanpa menjejaskan nilai estetika.

Pengarah Urusan LG Electronics Malaysia, Justin Choi menekankan fokus produk ini pada teknologi
dan reka bentuk dengan menyatakan, “LG ARTCOOL TM yang serba baharu ini membuktikan komitmen kami untuk menyediakan ciptaan yang premium dan revolusioner untuk meningkatkan kehidupan pengguna LG.

“Kami percaya bahawa pengenalan baharu ini akan menambah baik kehidupan seharian dan kecekapan ruang demi keselesaan optimum walaupun dalam negara kita yang bercuaca panas dan lembap.”

LG ARTCOOL menampilkan pelbagai teknologi inovatif yang direka khas untuk meningkatkan pengalaman pengguna.

Reka bentuk anggun dan bergaya yang tersedia dalam kemasan cermin dan hijau menambahkan sentuhan
elegan dan moden pada mana-mana ruang yang pasti meningkatkan lagi gaya dan suasana kediaman atau pejabat.

Dilengkapi dengan Plasmaster TM Ionizer++, LG ARTCOOL dapat menapis habuk dan menghapuskan 99.9 peratus bakteria dengan berkesan untuk memastikan kualiti udara kekal bersih dan sihat.

Dual Inverter Compressor yang tersedia memberikan kecekapan tenaga yang luar biasa untuk mengurangkan
penggunaan elektrik 1 tanpa menjejaskan fungsi penyejukan.

Di samping itu, penyepaduan LG ARTCOOL dengan aplikasi ThinQ membolehkan pengguna memantau dan mengawal tetapan penghawa dingin dari mana-mana sahaja.

Fungsi ini menambahkan lagi kemudahan dan fleksibiliti kepada kehidupan seharian setiap pengguna.

“Di LG Malaysia, kami percaya “Life’s Good” adalah apabila anda dikelilingi oleh keselesaan, kecekapan, dan gaya yang unggul. Rakyat Malaysia tidak seharusnya perlu memilih antara kefungsian termaju dan nilai estetika.

“Oleh itu, kami kekal komited untuk memastikan kepuasan pelanggan dengan menyediakan penyelesaian yang menyeluruh melalui produk LG.”

Untuk maklumat lanjut dan kemas kini untuk LG ARTCOOL TM , sila layari laman web rasmi LG Malaysia, https://www.lg.com/my/home-air-conditioners atau ikuti halaman rasmi Facebook LG Malaysia di
https://www.facebook.com/LGMalaysia. – SM

(Visited 19 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Wartawan SuaraMerdeka

Penulis adalah bekas wartawan Utusan Melayu (M) Berhad.

Related Articles

Back to top button