Travel

Cantik bersama sarang burung FG Walet

FG Walet merupakan jenama sarang burung halal di Malaysia yang pernah memenangi anugerah kualiti premium dan mampu milik kini memperkenalkan minuman untuk kulit wajah dengan edisi terbaru dan boleh didapati di Mynews Plaza Sentral, Kuala Lumpur.

Memperkenalkan Siri Penggalak Kulit FG Walet: Rasai Perbezaan dalam 21 Hari Siri Skin Booster yang dinanti-nantikan menampilkan dua pilihan hidangan.

Sarang Burung Premium dengan Kolagen Tambahan dan Gula Batu menyasarkan untuk memerangi tanda-tanda penuaan dan meningkatkan seri kulit, manakala Sarang Burung Premium dengan Kolagen dan L-Cysteine ​​memberi tumpuan kepada mencerahan kulit dan bertindak sebagai tenaga.

Sama seperti produk lain dalam tawaran FG Walet, kedua-dua produk ini menggunakan teknik pembotolan vakum berteknologi tinggi tandatangan jenama itu untuk kekal segar tanpa sebarang pengawet tambahan, membolehkan pengguna “Rasakan Perbezaan dalam 21 Hari”, mengalami peningkatan kesihatan dan kulit wajah secara keseluruhan dengan hanya memasukkannya ke dalam rutin harian mereka.

Pengasas FG Walet, Datin Fouziah Gous menyatakan, “Kami sangat teruja untuk memperkenalkan Siri Penggalak Kulit di MyNews kerana ia selaras dengan kepercayaan kami dalam mempromosikan gaya hidup sihat untuk pengguna semua peringkat umur. Produk kami sedia untuk dimakan dan semasa dalam perjalanan di cawangan MyNews menjadikannya mudah diakses dan berpatutan untuk pelanggan kami.”

 Artikle Berkaitan :>

Produk Sarang Burung Walit Asli topik menarik di Radio Klasik FM tengah hari esok

PKP: Manusia duduk dalam rumah, burung tempua bebas buat sarang

(Visited 35 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Baca Juga Artikel ini
Close
Back to top button