Kesihatan

Patutlah Datuk Jalaluddin Hassan sentiasa cergas rupanya guna kerusi urut ini

Kini Gintell melancarkan kerusi urut siri S6 Plus 8-Hand Wellness Chair yang memberi kelegaan pada otot setelah seharian penat melakukan aktiviti seharian, produk tersebut sesuai digunakan kepada semua golongan terutama warga emas.

Datuk Jalaluddin Hassan bersama Liyana Jasmin turut memeriahkan majlis

Masih mengekalkan duta, Datuk Jalaluddin Hassan dalam jenama ini berkata, dengan adanya teknologi dan inovasi kecerdasan buatan AI mampu meningkatkan kecergasan tubuh badan kerana mempunyai fungsi Bio Senses yang berupaya mengimbas dan mengesan kadar denyutan jantung, nadi, oksigen, darah dan indeks kelesuan badan.

“Saya sentiasa rasa bertenaga dan bersemangat selepas menggunakan kerusi urut Gintell S6 plus untuk berehat selepas berada di lokasi kerja.

“Terdapat dua fungsi iaitu urutan di bahagian bahu dan leher, manakala di bahagian bawah termasuk pinggang dan punggung mampu melegakan otot.

“Produk Gintell S6 Plus 8-Hands Wellness Chair agak berbeza kerana ia direka khas dengan program AI Fatigue Bio Scan untuk membantu mengurangkan tekanan otot seperti diurut dengan tangan,” katanya semasa majlis pelancaran kerusi urut Gintell S6 Plus 8-Hands Wellness.

Antara yang paling menarik produk baharu yang dilancarkan ini adalah mempunyai Thai Stretch 230 darjah yang memberikan regangan ke seluruh badan untuk melonggarkan ketegangan otot secara tidak langsung meningkatkan kekuatan otot serta fleksiniliti sendi.

Artikle Berkaitan:>

Hyun Bin duta kerusi urut OSIM generasi baharu  

(Visited 78 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button