AgamaBeritaJenayahNasionalRencana

Nama Ain Husniza Semakin Dicari Kerana Berani Kantoikan Ada Cikgunya Buat Lawak Rogol

Ain Husniza bukanlah seorang wanita dewasa yang mampu mendiamkan lelaki jalang yang sering bernafsu tinggi terhadap wanita.

Ain Husniza masih seorang pelajar sekolah yang terpaksa berdepan dengan cikgu lelaki yang otaknya ada di hujung batang.

Melihat raut wajah Ain Husniza, tidak dinafikan bahawa dia adalah seorang pelajar perempuan yang cantik dan keadaan tubuhnya, ia melibatkan tindak balas hormon.

Namun keadaan ini bertambah teruk apabila Ain Husniza sering menerima gurau lucah daripada seorang lelaki yang bergelar cikgu di sekolahnya.

Jika Ain Husniza terkena perkara ini, jika tidak tular dalam media sosial, pastinya perangai jelik cikgu berkenaan atau terus berleluasa.

Dan masalah ini tidak akan berkesudahan apabila mendapat ‘kepala sekolah’ yang terpaksa back up cikgu musibat berkenaan hanya untuk menjaga nama sekolah.

Isu pelajar perempuan diganggu oleh cikgu lelaki yang otaknya di hujung batang ini bukan satu isu baharu namun masyarakat memandang sepi.

Apabila dipandang sepi, ke mana lagi pelajar perempuan yang diganggu ini boleh menyuarakan perasaan mereka sebaik sahaja diganggu?

Cerita kepada pihak sekolah.. cikgu sama cikgu buat tak kisah.. cerita dekat polis.. hanya diambil keterangan dan terus sunyi sepi..

Cerita dekat mak ayah.. kalau mak ayah serang cikgu dikatakan tak hormat sekolah. Jelas ini adalah satu penyakit yang sungguh celaka dalam masyarakat kita.

Kesimpulannya, ada bagus cuma mesej yang disampaikan Ain Husniza tular. Biar orang-orang tua bodoh ini tahu yang dosa akhir zaman, boleh terpampang sebelum mati!

(Visited 3,554 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button