Ekonomi

Mercedes Benz Malaysia hargai rakan jualan terbaik

Mercedes-Benz Malaysia meraikan pencapaian dan kecemerlangan dalam perkhidmatan pelanggan di Anugerah Rakan Runcit Terbaik Tahun 2023, yang berlangsung pada 5 Mac di Resorts World Awana, Genting Highlands.

Majlis anugerah yang mengiktiraf komitmen rakan kongsi runcit Mercedes-Benz Malaysia untuk meningkatkan standard kecemerlangan dalam pasaran automotif yang sangat kompetitif menyaksikan Hap Seng Star Bukit Tinggi merangkul Rakan Runcit Terbaik.

Ketua Pegawai Eksekutif dan Presiden, Mercedes-Benz Malaysia, Amanda Zhang, berkata,  “Tahun lepas menandakan tahun peralihan untuk Mercedes-Benz Malaysia, daripada fasa transformasi menyeluruh
kepada tumpuan yang diperbaharui pada prestasi dan kecemerlangan operasi.

“Rakan Runcit Terbaik Tahun Ini Anugerah berfungsi sebagai bukti tumpuan Mercedes-Benz Malaysia pada amalan berteraskan pelanggan dan kecemerlangan perniagaan, mengukuhkan kedudukan jenama kami dalam pasaran automotif mewah.

“Rakan kongsi runcit kami adalah tulang belakang kejayaan operasi kami. Dedikasi mereka telah penting untuk kemajuan kami dan penjelmaan janji jenama kami – untuk menawarkan Produk Terbaik, Perkhidmatan Terbaik dan Pengalaman Pelanggan Terbaik.”

Majlis anugerah, berlatarbelakangkan kemewahan dan kemegahan, diiktiraf sebagai peneraju rakan kongsi runcit atas sumbangan cemerlang mereka.

Mercedes-Benz Malaysia mengambil peluang ini untuk mengulangi komitmennya terhadap penambahbaikan dan pelaburan berterusan dalam rangkaian teguhnya rakan kongsi runcit di seluruh negara, memastikan penciptaan nilai untuk pengguna.

Majlis anugerah itu terdiri daripada enam anugerah, dengan setiap kategori mempamerkan rakan kongsi runcit & kecemerlangan operasi dalam pelbagai bidang. Ini termasuk Terbaik dalam Perkhidmatan Pelanggan, Terbaik dalam Perkhidmatan Kewangan, Terbaik dalam Kecemerlangan Perniagaan, Terbaik dalam Jualan, Terbaik dalam Kepuasan Pelanggan Penilai 5 Bintang Indeks (CSI) dan Rakan Kongsi Runcit yang paling diidamkan pada Tahun 2023.

Hap Seng Star Bukit Tinggi amat menyerlah, memperoleh gelaran berprestij Rakan Runcit Terbaikr, bersama-sama dengan kemenangan dalam anugerah Best in CSI 5 Star Rater dan Best in Financial Perkhidmatan, menandakan prestasi kukuh merentas pelbagai parameter.

NZ Wheels Johor Bahru menerima anugerah Terbaik dalam Jualan manakala Hap Seng Star Setia Alam memenangi anugerah Terbaik dalam Pelanggan Anugerah perkhidmatan. Kitaran & Carriage Bintang (Utara) Juru/Bukit Tengah memenangi Best in Business. – SM

(Visited 22 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Wartawan SuaraMerdeka

Penulis adalah bekas wartawan Utusan Melayu (M) Berhad.

Related Articles

Back to top button