Hiburan

“Kepala Sikit Lagi Nak Kena Lantai. Apa-Apa Pun Terbaik”, Beto Tunjuk Aksi Back Flip!

BETO Kusyairy memuat naik satu video aksi di laman sosial media Instagramnya mencuba untuk membuat parkour.

Beto yang ketika itu sedang berdiri di tengah-tengah dua lagi individu lain yang hebat dalam aksi parkour mencuba untuk melompat dan membuat ‘back flip’.

“Dia orang minta aku berdiri kat tengah saja tapi bila yang mengapitnya adalah pakar-pakar parkour tahah air maka aku pun last minute belanja lah sikit,” tulisnya.

Aksi tersebut mengundang pelbagai reaksi daripada artis-artis lain yang kagum dengannya di ruangan komen.

https://www.instagram.com/p/CVg4qdIBiLfUvXexqdqRV8zpdZhBm2sr2LkkvQ0/


“Ingat nak buat Tik Tok tadi, power power,” kata Nora Danish.

“Wow power babe,” tulis Yasmin Hani.

“Lain macam eh, content,” ujar Nad Zainal.

“Over eh. Nervous Bethol bila landing tu,” komen Nadia Nisa.

Warga maya juga turut meninggalkan komen terhibur dengan video yang dikongsikan oleh Beto Kusyairy.

“Kepala tu sikit lagi nak kena lantai. Apa pun, terbaik,” kata seorang warga maya.

“Baju biru berpusing siap pandang abang Beto. Punya risau abang Beto buat sekali. Terbaik,” ujar seorang warga maya.

“Terkangkang-kangkang landing, tapi tak apa la at least jadi kan,” ucap seorang warga maya.

Parkour adalah seni pergerakan yang memerlukan individu bergerak daripada titik A ke titik B dengan cara yang paling cepat mengikut kemampuan tubuh. – SM

(Visited 71 times, 1 visits today)

Show More

Related Articles

Back to top button