Ekonomi

DC HEALTHCARE BUKA 2 CAWANGAN BARU DI PERAI, PULAU PINANG DAN MEMPERKENALKAN DC BODY

KUALA LUMPUR 28 Feb. – DC Healthcare Holdings Berhad (“DC Healthcare” atau “Kumpulan”), penyedia perkhidmatan perubatan estetik yang mengkhusus dalam penyediaan prosedur bukan invasif dan invasif minimum, mengumumkan pembukaan dua cawangan baharunya di Perai Pulau Pinang.

Klinik Dr Chong dan DC Body, kedua-duanya terletak di Perai Pulau Pinang (Auto City).

Pembukaan cawangan baharu ini menggariskan komitmen Kumpulan untuk meluaskan jangkauannya dan meningkatkan kebolehcapaian perkhidmatan estetika dan kesihatan peringkat teratas Kumpulan.

Klinik Dr Chong – Perai Pulau Pinang (Auto City) meneruskan penawaran Kumpulan bagi perkhidmatan estetik terulung, membina reputasi kecemerlangan yang telah ditubuhkan oleh DC Healthcare. Sementara itu, DC Body – Perai Pulau Pinang (Auto City) mewakili sempadan baharu bagi Kumpulan, memberi tumpuan kepada kecantikan, kesihatan dan pengurusan berat badan.

Dibangunkan dengan kerjasama profesional perubatan dari Klinik Dr. Chong dan pakar pemakanan bertauliah, DC Body bersedia untuk merevolusikan pendekatan untuk kesejahteraan dengan pelan rawatan komprehensif dan diperibadikan Kumpulan dan teknologi terkini.

Pengarah Urusan DC Healhcare Dr. Chong Tze berkata, pembukaaan Klinik Dr Chong dan DC Body di Perai, Pulau Pinang adalah detik penting, meluaskan perniagaan di alam kesihatan dan kecantikan.

“Cawangan-cawangan ini mewujudkan komitmen kami untuk menyampaikan spektrum luas perkhidmatan yang memenuhi pelbagai keperluan pelanggan kami. Dengan gabungan unik kepakaran estetik dan penyelesaian kesejahteraan, kami bersedia untuk menawarkan pengalaman transformatif Perai yang berakar pada kecemerlangan dan inovasi. Pengembangan ini lebih daripada sekadar pertumbuhan; ia adalah bukti visi kami untuk menyepadukan kecantikan dengan kesejahteraan, memastikan pelanggan kami menerima penjagaan yang terbaik,” katanya di sini hari ini.

Beliau menambah, syarikat amat berbangga dengan pasukan kerana menjadikan visi ini satu realiti dan menjangkakan dengan sabar impak positif yang akan kami bawa kepada komuniti Perai.

Pengenalan cawangan baharu ini datang pada masa permintaan terhadap estetika dan perkhidmatan kesihatan sedang mengalami pertumbuhan yang teguh. Dengan penekanan untuk mewujudkan persekitaran yang tenang dan meremajakan.”

DC Body bersedia untuk menjadi tempat perlindungan bagi mereka yang ingin memulakan perjalanan ke arah diri yang lebih sihat dan bertenaga. Fokus pusat ini pada pemakanan pengurusan berat badan, kontur badan dan disampaikan oleh pasukan pakar yang berdedikasi dalam memastikan pendekatan holistik untuk kesejahteraan.

Memandangkan DC Healthcare terus mengembangkan jejak geografi Kumpulan, lokasi strategik cawangan baharu ini di Perai dijangka memainkan peranan penting dalam trajektori pertumbuhan Kumpulan. Dengan komitmen yang tidak berbelah bahagi terhadap inovasi dan kualiti, DC Healthcare berada pada kedudukan yang baik untuk menerajui landskap perubatan estetik dan kesejahteraan yang berkembang, menjanjikan masa depan yang lebih cerah dan sihat untuk pelanggannya.

(Visited 25 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button