Hiburan

Abang Tesla nasihat isteri di luar sana rajin-rajin tengok telefon suami

Baru-baru ini kecoh di Media Sosial, berkenaan isu poligami yang di lalui pempegaruh terkenal, menerusi video Abang Tesla di akaun Tiktoknya menasihati buat golongan isteri agar lebih berhati-hati dengan tingkah laku suami mereka.

Abang Tesla atau nama sebenar Muhammad Khal Iltizam Yusry berkata, ramai di kalangan rakan-rakannya menujukan sikap yang baik di hadapan si isteri namun berlaku curang di belakangnya.

‘’Kepada wanita-wanita jangan rasa lelaki itu baik depan korang tapi dia tiada orang lain sebab aku ramai je kawan-kawan macam tuso korang kena hati-hatilah pergi cek talifon tengok lokasi di mana, buat panggilan video kalau rasa tak percaya, lebih-lebih lagi selalu outstation,’’Katanya.

@abg.tesla

Nasihat untuk semua. #abgtesla #fyp #alifteega

♬ original sound – ABG.TESLA – ABG.TESLA

Khal turut menasihati lelaki yang mengamalkan poligami agar tidak merasakan dirinya paling hebat apabila mampu berkahwin dua.

‘’Untuk lelaki pula jangan rasa terpaling baik, terpaling bagus, istiqomah sama-sama laksanakan tanggungjawab dengan baik, jangan salahkan orang lain’’. Ujarnya.

Terdahulu kecoh pempegaruh itu berkahwin buat kali kedua, ramai warganet yang mengecam, tidak lupa juga sedang hangat diperkatakan Alif Teega menduakan isterinya, dan bernikah di Songkla Thailand.

Artikle Berkaitan :>

“Saya yang kahwin dua, korang yang kena marah,”- Abang Tesla

(Visited 66 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button