Ekonomi

SpaConcept inspirasi dari spa Bali Indonesia, memberi kecantikan kepada kulit

Satu majlis pelancaran sempena memperkenalkan produk rangkaian penjagaan kulit telah diadakan di Z Botanica, 1 Utama Shopping Centre Sabtu lalu yang memberi manfaat kecantikan buat semua para wanita.

Produk SpaConcept Body Care melalui SpaConcept Home, anda hanya boleh manjakan diri melalui 4 produk dalam satu masa iaitu Body scrub, Body Mask, Shower gel dan pelembap, menariknya kesemua produk ini adalah berasaskan semulajadi tiada paraben, SLS dan silikon malah ia diperangkui dari dermatologically.

Dalam Majlis pelancaran turut dihadiri Pelakon Umi Nazeera dan

Menurut Pengasasnya, Kenny Lai, idea untuk melakukan produk ini apabila dia yang sebelum ini pernah pergi bercuti ke Bali dan merasai rawatan spa yang berasaskan tumbuhan semula jadi.

Kenny Lai

“Semasa saya bercuti di Bali, saya cuba rasai spa di sana dan saya lihat mereka menggunakan bahan-bahan tumbuhan semulajadi dan aroma yang menengkan maka di situlah timbulnya idea untuk lakukan SpaConcept hanya di rumah sahaja.” Jelasnya.

Selain itu SpaConcept turut ada produk penjagaan muka yang memberi manfaat untuk kulit sensitif dan mudah berjerawat.

Terutamanya dengan penggunaan Hydrating Mist dan Brightening serum yang menggunakan ekstrak tumbuhan semulajadi tulen.

Antara produk SpaConcept yang terlaris adalah Siri Lilylight, bahan utama adalah gabungan pati teratai dan betik di mana memberi kesan pelembapan dan mencerahkan pada kulit.

Hydrating Mist ini bukan sahaja memberikan penghidratan yang mendalam, tetapi juga boleh digunakan sebagai peremajaan kulit, menjadikan kulit kita bersinar seri serta memberi ketahanan kepada terhadap solekan.

Antara produk Spa Concept

Kenny, pengasas SpaConcept, percaya bahawa kecantikan sebenar boleh membawa pengaruh positif kepada minda, emosi dan jiwa.

Ia bukan hanya tertakluk kepada keindahan luaran, tetapi kecantikan asli berasal dari dalam, dan hasrat beliau untuk berkongsi mesej ini kepada semua wanita adalah misi SpaConcept yang termulia.

Untuk maklumat lanjut tentang SpaConcept, sila hubungi pakar jualan di +6012-8616387.

Artikle Berkaitan :>

Dari jadi ‘makeup artist’, wanita ini kini pertaruh produk kecantikan ramuan pakar Switzerland

Pengasas produk kecantikan ESW kemuka saman RM1 juta terhadap bekas ejen

(Visited 195 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button