Ekonomi

Safi Antibacterial Shower perlindungan kuman selama 12 jam

Kini, rakyat Malaysia mula kembali menjalani jadual gaya hidup seharian seperti biasa. Banyak keluarga yang meluangkan masa lebih lama di luar untuk bekerja dan juga melakukan aktiviti di sekolah.

Sehubungan itu, dengan komitmen untuk memastikan tahap kebersihan dan perlindungan tambahan yang optimum untuk seisi keluarga, Safi berbesar hati memperkenalkan krim mandiannya yang terkini.

Formulasi baharu ini memberikan perlindungan maksima sehingga 12 jam terhadap kuman terutamanya apabila menjalani aktiviti luar yang berpanjangan.

Rahsia Safi Antibacterial Shower Complete Protect terletak pada rumusannya yang serba maju. Ia mempunyai bauan yang halus dengan nota anti septik dan direka untuk membasmi 99.9% kuman, bermakna anda dan yang tersayang boleh menikmati ketenangan minda kerana bebas daripada kuman selepas setiap mandian yang menyegarkan.

Safi Antibacterial Shower Complete Protect selama 12 jam.

Bahan yang dirumus untuk Safi Antibacterial Shower Complete Protect mempunyai bauan yang halus dengan nota antiseptic dan direka untuk membasmi 99.9% kuman malah bebas daripada 10 bahan yang tidak diigini yang memberi kulit lembut dan licin selepas mandian.

Kini boleh didapati di kedai seluruh negara, Safi Antibacterial Shower Complete Protect hadir dalam botol975g dan berharga RM19.80 sebotol. Pek isian semula 850g juga boleh didapati pada harga RM 14.00.

Untuk maklumat lanjut mengenai Safi Antibacterial Shower Complete Protect dan pelbagai produk Safi yang lain, kami alu-alukan anda untuk mengunjungi laman Facebook rasmi di https://www.facebook.com/SAFI.MY.

Artikle Berkaitan :>

Produk kecantikan Presiden Seniman Zed Zaidi: Serampang dua mata?

Pengasas produk kecantikan ESW kemuka saman RM1 juta terhadap bekas ejen

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka klik dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button