Berita GajetEkonomiGajet

Pengalaman pembersihan dengan vakum tanpa wayar BESPOKE

Samsung Electronics Malaysia melancarkan edisi terbaharu BESPOKE Jet™ Plus dengan Stesen Pembersihan Semua Dalam Satu yang bersepadu.

Ciri-ciri terkini vakum yang ringan dan berkesan ini merangkumi tong sampah yang mesra pengguna dan boleh ditutup secara automatik untuk membuang bahan kotor dengan mudah, berus LED Slim untuk pembersihan menyeluruh tanpa mengabaikan sebarang titik buta, dan Pet Tool+ yang dilengkapi dengan pengisar pembersihan kendiri untuk mengumpul bulu haiwan kesayangan dengan cekap.

Kuasa penyerapan yang luar biasa, disertakan dengan teknologi Jet Siklon yang canggih, vakum tanpa
wayar yang mengagumkan ini cekap memerangkap 99.999% habuk. 1 Menggabungkan penyedutan kering dan pengelapan untuk lantai dalam satu peranti, dwifungsinya menjadikan BESPOKE Jet™ Plus alat pembersihan serba guna, menjimatkan masa dan tenaga pengguna dengan menghilangkan keperluan untuk peranti berasingan bagi kedua-dua tugas.

“BESPOKE Jet™ Plus ini bukan sekadar suatu penaiktarafan, terutamanya untuk kerja-kerja pembersihan harian di rumah-rumah rakyat Malaysia. Ciri-ciri inovatifnya, termasuk sistem pelupusan automatik, reka bentuk yang ringan dan prestasi yang tahan lama, menunjukkan komitmen Samsung untuk menyediakan penyelesaian pembersihan yang mudah dan menjimatkan masa” kataPresiden Samsung Malaysia Electronics Sdn. Bhd., Denny Kim.

Meningkatkan Pengalaman Pembersihan yang Mudah Setiap Hari BESPOKE Jet™ Plus terkini membawakan Stesen Pembersihan Semua Dalam Satu yang diperbaharu sepenuhnya, sekali gus mencipta pengalaman bermakna dengan ciri-ciri inovatifnya.

Vakum ini berfungsi  lancar dengan memulakan proses pengecasan secara automatik apabila penyedut habuk dikembalikan ke port yang ditetapkan, sambil menikmati pembersihan tanpa kebimbangan dengan sistem ‘tong sampah kosong’ automatiknya.

Menggalakkan pengalaman pembersihan harian tanpa kerumitan, penutup tong sampah automatik yang
unik pada BESPOKE Jet™ Plus terkini juga menjanjikan bahawa pengguna tidak perlu lagi berasa bimbang untuk bersentuhan dengan habuk, hama atau bahan cemar, sekali gus memastikan proses pembersihan yang lebih bersih dan selamat.

Teknologi kejuruteraan Sedutan dan Jet Siklon untuk Prestasi Pembersihan Berkuasa Menawarkan prestasi pembersihan yang tiada tandingan dan canggih, BESPOKE Jet™ Plus menampilkan Digital Inverter Motor, iaitu suatu teknologi ringan namun berkuasa, yang berputar sehingga 135,000rpm dan menyediakan 580W kuasa input untuk mengoptimumkan aliran udara dan kecekapan.

Inovasi Jet Siklon yang paling canggih dalam peranti ini menghasilkan kuasa sedutan ekstrem 210W yang memerangkap 99.999% habuk melalui sistem Penapisan Berbilang lapisan. Sinergi mudah siklon utama dan penapis bilah logam dengan cekap mengumpul zarah debu yang banyak sambil memerangkap habuk halus melalui struktur siklon berbilang serba baharunya.

Dilengkapi dengan Rekaan Pet Tool+ untuk Menyingkirkan Bulu BESPOKE Jet™ Plus disertakan dengan pelbagai berus dan aksesori untuk meningkatkan pengalaman pembersihan bagi pencinta haiwan peliharaan. Reka bentuk inovatif ini menampilkan muncung getah dan berus untuk memerangkap bulu haiwan yang halus dan sukar dikesan.

Dram berbentuk V mengumpulkan bulu-bulu di bahagian tengah, diikuti dengan pengisar pembersihan kendiri yang menghilangkan sebarang kusutan daripada berlaku di dalam dram vakum.

Dengan bantuan Slim LED Brush+, ia mempunyai reka bentuk yang sangat mudah dikendalikan dan berorientasikanv penyelesaian, melangkaui penampilan dan gaya premiumnya.

Pembersihan yang mudah dengan Paparan Digital LCD Intuitif dan Reka Bentuk Teleskopik Di samping menggalakkan pergerakan dan keselesaan yang mudah, antara muka mesra pengguna pada paparan digital meningkatkan kawalan dan penyelenggaraan, sekali gus memastikan pengguna dapat memeriksa status vakum secara intuitif pada bila-bila masa, pada mana-mana titik ketika membersih.

Paparan digital LCD menyampaikan maklumat kepada pengguna mengenai tahap kuasa, baki masa operasi, pemberitahuan ralat dan penyelesaian panduan, termasuk status pengecasan dan pilihan bahasa.

Peranti yang lebih ringan 4 24% kini mempunyai berat 1.44kg yang mengagumkan untuk memastikan kegunaan maksimum dan mengurangkan beban pada pergelangan tangan pengguna berbanding dengan pembersih Samsung tradisional.

Ditambah dengan reka bentuk paip teleskopik, ia memastikan ukuran panjang yang selesa secara ergonomik, sesuai untuk saiz mana-mana individu, dan menawarkan penyesuaian panjang 3 peringkat, antara 525mm hingga 665mm.

Vakum tanpa wayar BESPOKE Jet™ Plus akan tersedia dengan jaminan percuma selama 5 tahun sebagai promosi pelancaran dari 1 Mac – 30 April 2024 di seluruh negara. Untuk maklumat lanjut mengenai tawaran, kemudahan dan pengalaman BESPOKE Jet™  – SM

(Visited 16 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Wartawan SuaraMerdeka

Penulis adalah bekas wartawan Utusan Melayu (M) Berhad.

Related Articles

Back to top button