Hiburan

Fazura mahu lebih privasi untuk keluarganya

Pelakon Nur Fazura baru-baru ini memberi jaminan bahawa semuanya baik-baik saja antara dia dan suami Fattah Amin.

Ini ekoran ramai yang mula membuat spekulasi mengenai perkahwinan mereka berikutan kurangnya interaksi antara suami isteri itu di media sosial.

Aktres itu baru-baru ini menyiarkan respons terhadap kebimbangan peminat di bahagian komen, selepas beberapa daripada mereka menyatakan bahawa dia tidak lagi berkongsi foto dan video Fattah dan anak perempuan mereka Fatima.

“Mereka ada di rumah. Lebih menjaga privasi hari ini. Tumpuan pada Rafah,” tulisnya.

Difahamkan, kali terakhir Fazura berkongsi foto dia dan Fattah adalah semasa Aidilfitri pada April lalu dan sejak itu dia hanya mengisi akaun Instagramnya dengan berita dan kemas kini tentang situasi yang berlaku di Palestin.

Fattah juga menyiarkan video Fazura menjaga anak perempuan mereka pada bulan Mei, menulis: “Terima kasih atas semua yang anda lakukan untuk keluarga kami. Terima kasih kerana menjadi isteri dan ibu paling hebat yang pernah saya impikan. Saya sangat menyayangi awak. ”

Dalam salah satu hantara terbaharu, pelakon itu menulis: “Ia adalah satu lagi hari Isnin yang cerah, satu lagi hari pertama dalam bulan itu. Berapa ramai di antara kita yang memandang keluar sambil berfikir.. bilakah ia akan berakhir?

“Pembunuhan yang tidak berkesudahan terhadap kanak-kanak yang tidak berdosa, lelaki dan wanita semasa dunia meneruskannya.

“Begitu banyak imej yang kami lihat sehingga kami tidak dapat melihat – kami menanggung siksaan ini dalam tidur kami.. apakah harapan anda untuk Palestin?”

Fazura dan Fattah juga baru-baru ini membintangi sekuel drama hit mereka, “Hero Seorang Cinderella”. – SM

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka klik dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Wartawan SuaraMerdeka

Penulis adalah bekas wartawan Utusan Melayu (M) Berhad.

Related Articles

Back to top button