BeritaNasional

Warga maya berang dengan perhimpunan bekas anggota PKM

RATA-RATA warga maya atau netizen berang dan memberi komen negatif berhubung perhimpunan bekas anggota PKM yang diadakan di Kajang.

Halim Bede Kaji balik apa kandungan syarat-syarat perjanjian damai tersebut. Mungkin ramai bekas ahli PKM sekarang telah melanggar isi perjanjian tersebut.

KDN dari PPBM patut pertindak tegas, jangan jadi pak turut parti lain dalam PH.

Beliau merujuk perjanjian perdamaian komunis yang ditanda tangan di Baling.

Harun Ujis Cassyeem Tanpa berpihak, tanpa, memihak. Semuanya telah dan semakin terserlah. Tahniah dan Syabas, Malaya yang telah “menaikkan” mereka ke mercu punca kuasa.


Nak kata apa lagi? Anda harapan nasi tetapi bubur yang menjadi. Ini yang anda sangat mahu kan dan dambakan bukan, setelah puluhan tahun, berabad menidakkannya semata-mata ingin mencuba?

Tepukan kan tak akan mengeluarkan bunyi jika hanya sebelah tangan! Sekali lagi Tahniah Malaya! Syabas Malaya. Anda telah memulakan perjalanan yang anda pasti dengan jelas, adalah kesesatan. Tahniah dan Syabas!

Ku Radin Ku Daud Pak mertua saya sangat marah dan tunjuk kaki kat puak haram j…. tu , dalam tentera dahulu, dia ditembak di badan hampir bercerai nyawa dari badan . Orang yang kena tembak yang tahu , orang politik apa tau .

NziziAb Rahman Inilah saki baki komunis yang akan mengembangkan semula ideologi komunis di Malaysia, Rakyat Malaysia perlu bertindak segera sebelum dakyah mereka menular di lapisan masyarakat. KDN dan PDRM nampaknya kaku bisu dan tidak lagi ada kuasa. Itu yang rakyat Malaysia harapkan?

(Visited 111 times, 1 visits today)

Show More

Borhan Abu Samah

Ketua Pengarang Suara Merdeka. Menjadi wartawan sejak 1993 dan pernah bertugas sebagai Pengarang Berita di Utusan Malaysia dan Utusan Malaysia 2.0. Koresponden Utusan Luar Negara di Jakarta. Pernah bertugas sebagai Ketua Biro Utusan Malaysia di Sarawak.

Related Articles

Back to top button