EkonomiHiburan

Walau panas terik di luar kekal segar bersama sabun pencuci Daia Smart Hijab

Dengan keadaan cuaca di Malaysia yang panas dan lembap serta gelombang haba  sehingga mencecah suhu 35’C yang dialami seluruh negara ketika ini menyebabkan kita sering tidak selesa bau badan malah perlu mencuci pakaian berkali-kali agar sentiasa berbau segar dan wangi.

Dengan teknologi terbaru dari sabun pencuci pakaian Daia Hijab All Day Freshness, memperkenalkan teknologi ion berfungsi memberikan kesegaran dan hapuskan kuman bagi mengekalkan kesegaran.

Dengan formula terkini ia mampu membasmi kuman sebanyak 99.9% bakteria, menanggalkan kotoran degil dan menghapuskan semua bau peluh ketika dicuci, menjadikan pakaian sentiasa bersih.

Dalam pelancaran produk terbaru itu turut memperkenalkan Lisa Suriani sebagai jenama duta tersebut.

Menurut Lisa Suriani, dengan adanya produk pencuci ini memudahkan kerja secara praktikal bukan sahaja hijab malah pakaian untuk keluarga juga akan bersih.

Lisa Suariani sebagai jenama produk Duta Daia Smart Hijab All Day

Alhamdulillah saya baru sahaja dilantik sebagai duta boleh dikatakan sesuai dengan saya yang sudah berkeluarga dan mempunyai anak-anak.

Daia Hijab bukan sahaja sesuai untuk tudung malah sesuai untuk semua jenis pakaian seisi keluarga, saya amat berpuas hati dengan produk Daia Smart Hijab kerana baunya yang segar dan paling penting kawalan anti peluh serta sesuai dengan anak saya yang masih bersekolah.”

Jelasnya ketika majlis pelancaran memperkenalkan produk keluaran terbaru Daia Smart Hijab.

Cecair Pencuci Pakaian Daia Smart Hijab AlI Day Freshness dijual pada harga pasaran yang disyorkan RM26.90 untuk sebotol 3.8kg, manakala pek isian semula 1.7kg dijual pada harga RM11.90.

Serbuk Pencuci Pakaian Daia Hijab All Day Freshness dijual pada harga pasaran yang disyorkan RM5.95, RM15.90 dan RM25.50 masing-masing untuk 750g, 2.3kg dan 3.8kg.

Produk ini boleh dibeli di semua pasar raya terkemuka di seluruh negara.

(Visited 193 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button