Hiburan

“Squid Game” Musim 2 akan kembali !

Squid Game telah menggemparkan dunia tahun lalu. Sejak rancangan itu dikeluarkan, banyak pesta bertema, kafe, kostum Halloween dan sudah tentu meme. Selepas akhir musim, peminat telah tertanya-tanya sama ada akan ada musim kedua. Ramai yang mengharapkan musim kedua.

Adakah sebenarnya akan ada musim kedua? Adakah beberapa pelakon asal akan kembali? Paling penting, adakah ia akan sama baik dan memberi impak yang sama seperti musim pertama? Begitu banyak soalan tetapi nampaknya Netflix baru sahaja mengumumkan bahawa “Squid Game” akan kembali.

Hwang Dong-hyuk, pengarah, penulis, dan penerbit eksekutif untuk “Squid Game” membuat pengumuman musim kedua rancangan itu di acara akhir besar Netflix FYSEE di Los Angeles semalam (Ahad, 12 Jun).

Twitter rasmi Netflix juga menyiarkan video 10 saat tentang anak patung Lampu Merah, Lampu Hijau dengan lagu dimainkan di latar belakang.

Tidak lama selepas itu, kedua-dua Netflix dan Squid Game menyiarkan surat yang ditulis oleh pengarah tentang apa yang peminat boleh jangkakan untuk musim 2. Hwang Dong-hyuk terlebih dahulu menyatakan rasa terima kasihnya kepada peminat yang menjadikan rancangan itu popular hanya dalam 12 hari berkata, “Laungan besar kepada peminat di seluruh dunia. Terima kasih kerana menonton dan menyukai rancangan kami”.

(Visited 192 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Baca Juga Artikel ini
Close
Back to top button