Ekonomi

Rebut pakej umrah percuma dengan Halo Telco

TIGA pakej umrah bernilai RM7,999 setiap satu untuk anda menangi pada bermula bulan Oktober, November dan Disember 2020 sekiranya anda melanggan pelan Halo Telco.

Selain pakej umrah, juga terdapat sebuah hadiah telefon pintar yang berbaloi untuk direbut dengan melanggan pelan Halo Telco.

Peluang ini terbuka untuk anda dengan langganan pelan M6 atau M10 atau Pelan Tune Tanpa Had (TUNEUNL Plan) melalui aplikasi Halo Go.

Caranya amat mudah, anda hanya perlu tembah nilai minimum RM30 dan langgan M10 atau TUNEUNL Plan dengan aplikasi Halo Go.

Tidak rugi pun mencuba kerana hadiah yang ditawarkan amat berbaloi untuk direbut. Siapa tahu suatu hari nanti andalah tetamu yang paling bertuah untuk berkunjung ke Baitullah.


Lebih-lebih lagi ketika wabak pandemik Koronavirus (Covid-19) sedang melanda global dan pihak Arab Saudi pula menghadkan jumlah pengunjung bagi tujuan ibadah Umrah.

Jadi inilah peluang untuk anda merebut hadiah berupa pakej Umrah yang boleh dimenangi setiap bulan bermula Oktober ini hingga 31 Disember 2020.

Oktober pun sudah berakhir, tetapi masih ada November dan Disember bermakna peluang tetap terbuka untuk anda memenanginya.

Justeru, jika anda berumur 13 tahun dan ke atas, warganegara Malaysia ataupun bukan, paling penting sudahpun membaca artikel ini, jadi inilah masanya.

Klik poster Halo Telco di bawah untuk maklumat lanjut dan kenalpasti ejen-ejen Halo Telco berhampiran anda. Cepat, rugi kalau terlepas! – SM

(Visited 497 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button