BeritaEkonomi

Pengguna Halo Telco berpeluang menangi telefon pintar setiap hari sehingga 28 Mac

PELANGGAN Halo Talco yang melanggan plan data M6 dan M10 berpeluang untuk memenangi sebuah telefon pintar jenama utama termasuk iPhone 11, Xiaomi, Vivo, Realme atau Oppo setiap hari bermula hari ini sehingga 28 Mac nanti.

Dalam tempoh tersebut seorang pemenang akan dipilih untuk memenangi hadiah extravaganza berupa iPhone 11 untuk 10 hari bertuah.

“Langgan plan data M6 atau M10 dan anda berpeluang menangi hadiah cabutan bertuah harian telefon pintar dari pelbagai jenama utama. Sekiranya anda seorang pelanggan pan data M10, anda akan mendapat peluang tambahan untuk Hadiah Memenangi hadiah Extravaganza – iPhone 11,” kata kenyataan Halo Telco.

Peraduan ini terbuka kepada semua pengguna HaloTelco dan HaloTelco2, Peserta mestilah individu berumur 13 tahun ke atas dan terbuka kepada semua mereka yang tinggal di Malaysia.

Pengguna juga wajib “like” Facebook HALO TELCO HQ dan “Share” peraduan ini di Facebook masing-masing. Gambar serta video pemenang akan diambil untuk tujuan pemasaran.

Pemenang akan diumumkan melalui Facebook Halo Telco HQ secara live setiap hari. Semua peserta adalah terhad kepada satu hadiah kemenangan harian dan dan satu hadiah extravaganza sahaja.

Pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah dan akan dihubungi menerusi panggilan telefon secara langsung semasa pengumuman Facebook Live dibuat.

Sebanyak 3 percubaan panggilan telefon akan dibuat kepada nombor telefon bimbit pemenang Halo Telco dan kelayakan akan dilucutkan dan diberikan kepada pemenang yang dipilih seterusnya jika pemenang tidak menjawab panggilan telefon.

Keputusan penganjur adalah muktamad. Tiada surat-menyurat atau rayuan lanjut akan dilayan.

Kepada pengguna yang masih belum bertukar kepada Halo telco, Sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada user atau dealer Halo telco, Anda masih sempat untuk mendaftar dengan cara klik pautan ini http://halo.jomdaftar.com .-SM

(Visited 786 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

shahrin

Penulis adalah bekas wartawan Utusan Melayu (M) Berhad yang kehilangan kerja.

Related Articles

Back to top button