Teknologi

Orient Telecoms menawarkan perkhidmatan internet 10Gbps kepada syarikat besar di Malaysia

SYARIKAT penyedia perkhidmatan rangkaian terurus dan telekomunikasi iaitu Orient Telecoms yang berpangkalan dari negara luar, United Kingdom, menawarkan internet kelajuan tinggi 10Gbps kepada perniagaan premium di Malaysia.

Perkhidmatan ini hanya fokus kepada peniaga yang berskala besar dan akan memastikan kelajuan dan keselamatan 10,000 Mbps dengan memanfaatkan Teknologi Slipstream Conduit proprietari Orient Telecoms yang beroperasi pada infrastruktur Ethernet Kelas Pembawa aktif.

Menurut Naib Presiden, Orient Telecoms, kata Encik Yane Alkushovski, Pakej merupakan perkhidmatan yang pertama di dunia dan beserta dengan insurans sebanyak 10,000 USD.

“ORBIT 10,000 adalah perkhidmatan Internet Perniagaan Premium yang pertama seumpamanya di Malaysia dan kami yakin ia akan meletakkan Orient Telecoms dan industri telekomunikasi Malaysia sebagai kuasa yang perlu diberi perhatian di rantau ini’’.

‘’Kami juga turut menyediakan pakej insurans buat pelanggan jika terjadi apa-apa terhadap perniagaan mereka yang melibatkan jaringan internet ini selama 48 jam tanpa henti’’. Jelasnya pada sesi sidang media yang berlangsung di Kuala Lumpur.

Info Berkenaan Orient Telecoms

ORBIT 10000 bukan semata-mata mengenai kelajuan; ia juga mengenai penyampaian pengalaman internet yang komprehensif, perkhidmatan ini menyepadukan rangkaian teknologi canggih dan keupayaan sistem yang direka untuk memenuhi permintaan perusahaan masa kini:

  • Seni Bina Rangkaian Zero Trust: Memastikan setiap permintaan akses, sama ada peringkat dalaman atau luaran, disemak dan disahkan dengan teliti bertujuan untuk melindungi data sensitif daripada akses yang tidak dibenarkan.
  • Sistem Pertahanan Pencerobohan & Tebatan Cleanpipe DDoS: Menyediakan perlindungan yang teguh terhadap serangan penafian-perkhidmatan dan pencerobohan rangkaian tanpa kebenaran bagi memastikan operasi perniagaan berjalan lancar.
  • Perisai Perlindungan Lapisan Rangkaian: Menawarkan lapisan keselamatan tambahan untuk mencegah aktiviti berniat jahat dan ancaman melibatkan rangkaian.
  • Penghalaan Keutamaan Rangkaian Kelas Perniagaan: Memastikan prestasi optimum untuk aplikasi kritikal perniagaan, meminimumkan kependaman dan memaksimumkan kecekapan.
  • Ciri Keselamatan Rangkaian Komprehensif: Termasuk firewall kritikal-misi dan penyelesaian bunkering rangkaian untuk mewujudkan persekitaran digital yang kukuh.

Mentransformasi Kesalinghubungan Perusahaan

ORBIT 10000 bersedia untuk merevolusikan cara perniagaan memenuhi keperluan internet mereka. Dengan menggabungkan kelajuan ultra pantas dengan keselamatan dan kebolehpercayaan, Orient Telecoms menetapkan standard baharu untuk ketersambungan perniagaan. Perkhidmatan ini direka bentuk untuk memperkasakan perniagaan, membolehkan mereka berkembang maju dalam dunia digital.

Keselamatan Tiada Tandingan dengan Insurans Tahap-1

Komitmen Orient Telecoms untuk menyediakan perkhidmatan internet yang selamat dan berdaya tahan dengan menawarkan ORBIT10000 Internet Perniagaan Premium turut disokong dengan polisi insurans Tahap-1 bernilai USD10 juta yang memberi ketenangan kepada perniagaan kerana mengetahui operasi mereka dilindungi daripada ancaman operasi. “Ini menunjukkan komitmen kami terhadap keselamatan data pelanggan dan keyakinan kami terhadap keteguhan langkah keselamatan ORBIT10000,” tambah Yane Alkushovski.

Kesediaan untuk Era Kepintaran Buatan

Pertumbuhan pesat Kecerdasan Buatan (AI) membawa kepada era baharu permintaan pengkomputeran. Perniagaan kini semakin bergantung pada pemprosesan data masa nyata, pembelajaran mesin dan aplikasi intensif-sumber. ORBIT10000 menangani cabaran itu dengan menyediakan asas yang teguh dan selamat yang diperlukan untuk berkembang maju dalam landskap AI. Kepantasan ORBIT10000 memperkasakan perniagaan untuk:

  • Mengendalikan jumlah data besar yang diperlukan untuk latihan dan analisis AI dengan lancar.
  • Memudahkan pemprosesan masa nyata untuk aplikasi dan perkhidmatan yang dikuasakan oleh AI.
  • Memastikan kelancaran operasi automasi dipacu AI dan proses pembelajaran mesin.

Artikle Berkaitan :>

Association of International IOT entrepreneur’ bakal cipta bandar teknologi Ai

Destina 1 memperkenalkan teknologi baru dalam meningkatkan kesihatan

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka klik dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button