Auto TravelBerita Auto

Mitsubishi umum promosi merdeka untuk ASX, Outlander dan Triton

MITSUBISHI Motors Malaysia (MMM), pengedar rasmi jenama Jepun di Malaysia, menawarkan pelbagai promosi untuk meraikan Merdeka

Mulai sekarang hingga 30 September, pelanggan yang ingin menukar kenderaan mereka dengan ASX Compact SUV boleh memilih sokongan tambahan RM8,888 dari peniaga sah MMM.

Selain itu, promosi ini juga dilengkapi dengan penyelenggaraan percuma selama lima tahun serta jaminan lima tahun dengan jarak tempuh tanpa had.

ASX 2WD pada masa ini berharga RM111,628 sementara ASX 4WD berharga RM 125,182. Semua harga yang dinyatakan adalah di jalan tanpa insurans. Ini termasuk pengecualian Cukai Jualan dan Perkhidmatan (SST) 10% yang berkuat kuasa sehingga 31 Disember.

Pelanggan yang memilih Outlander 2.0 (RM 133,491) akan mendapat rebat tunai sehingga RM4,000 dan pakej penyelenggaraan percuma selama dua tahun.


Mereka yang mempertimbangkan Outlander 2.4 (RM147,762) akan mendapat rebat tunai sehingga RM2,000 dan pakej penyelenggaraan percuma selama dua tahun.

Seperti ASX, Outlander dilengkapi dengan jaminan lima tahun dengan jarak tempuh tanpa had.

Berkat pengecualian SST pada model pemasangan tempatan (CKD), pelanggan dapat menikmati penjimatan sehingga RM8,000 untuk ASX, sementara Outlander dapat memberikan penjimatan hingga RM4,000.
Pelanggan yang menempah dan mendaftarkan Mitsubishi Triton VGT Adventure X, Triton VGT AT Premium dan Triton VGT MT Premium baru boleh memilih untuk menikmati kadar faedah rendah sehingga 0.88% atau rebat tunai.

Kadar faedah rendah 0.88% adalah eksklusif dengan sewa beli Maybank dan Public Bank sahaja.NI

(Visited 73 times, 1 visits today)

Show More

Related Articles

Baca Juga Artikel ini
Close
Back to top button