HiburanLuar Negara

Kanye West hantar satu trak bunga, ingin pikat semula Kim Kasrdashian

PENYANYI rap Amerika, Kanye West yang telah menjadi bahan ejekan dalam talian, terdesak untuk memenangi semula bekas isterinya dengan menghantar satu trak bunga untuk Hari Valentine.

Ini selepas Kanye, yang kini dikenali sebagai Ye, telah merayu kepada Kim Kardashian dan anak-anaknya untuk menjadi keluarga semula dalam banyak kiriman Instagram lain.

Dalam catatan Instagram baru-baru ini, dia berkata bahawa dia mencintai isteri dan anak-anaknya serta Tuhan.

“Saya datang untuk menyatukan kembali keluarga saya dan ini bukan satu olok-olok.

“Ia adalah doa,” tulisnya.

Rapper itu juga telah bersaing untuk perhatian Kardashian sejak prosiding perceraian mereka bermula dan juga telah menghina teman lelaki baru Kardashian sekarang iaitu pelawak Amerika, Pete Davidson.

PitchFork juga telah melaporkan bahawa West juga telah mengumumkan bahawa dia tidak akan bekerjasama dengan penyanyi rap, Kid Cudi untuk album Donda 2 yang akan datang kerana berkawan baik dengan Davidson.

Sementara itu, Kardashian dilihat tidak terpengaruh dalam drama ini dan dilihat keluar bersama Davidson.

Page Six pula melaporkan bahawa Davidson telah melayan Kardashian dengan kejutan Hari Valentine yang penuh dengan perkara yang disukai oleh Kardashian iaitu dengan menyewa bahagian atas Hotel Carlyle di New York dan telah memenuhinya dengan bunga dan hadiah mewah.

West telah diganggu di media sosial selepas siaran media sosialnya yang lucu termasuk gambarnya yang sedang memegang pad nota yang kosong.

Peminat juga telah mencipta semula ‘meme’ selepas West memadamkan beberapa catatan media sosialnya yang kontroversial.

Ini berlaku selepas dia mengaku bahawa akaunnya tidak digodam.

“Akaun saya tidak digodam. Saya akan berada di Sunday Service pada tengah hari dan akan membawa North dan Saint ke Superbowl tidak lama kemudian,” tulisnya. – SM

(Visited 155 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More

Related Articles

Back to top button