Nasional

Janna Nick dan Dini dah putus ?

Awal tahun ini, peminat tidak sabar untuk melihat pelakon Janna Nick dan pelakon Dini Schatzmann mengikat tali pertunangan. Pasangan yang telah bersama sejak 2019 dan membintangi beberapa drama TV bersama-sama, pernah berkongsi bahawa mereka tidak tergesa-gesa untuk berkahwin kerana kedua-duanya menumpukan pada kerjaya mereka.

Pelakon berusia 28 tahun itu mendedahkan, mereka berdua sudah berbincang soal perkahwinan namun mahu mengutamakan kerja terlebih dahulu sebelum bernikah.

Malangnya, itu mungkin tidak akan berlaku kerana pelakon itu baru-baru ini menyiarkan sesuatu yang menunjukkan bahawa kedua-duanya telah berpisah.

Malam tadi, pelakon dan penyanyi Janna Nick menulis di Instagramnya yang menimbulkan kebimbangan di kalangan peminatnya. Penyanyi “Gatal” menyiarkan tangkapan skrin yang kelihatan seperti puisi pendek atau lirik yang ditulis pada aplikasi nota.

Pada nota itu tertulis “Semoga anda sentiasa bahagia di hari-hari mendatang, kini cinta kita telah berakhir dan pergi selama-lamanya.”


Dia juga telah menutup bahagian komen agar peminat dan netizen tidak membuat sebarang spekulasi dan bertanya soalan sensitif.

Selain daripada siaran yang samar-samar secara tiba-tiba, bintang “Juang” itu nampaknya telah menyahikut Dini Schatzmann di Instagram.

Janna turut menyiarkan video di TikToknya sedang makan dengan kapsyen yang berbunyi, “Janna Nick, 27 tahun, Bujang, Tidak suka membuka bungkusan sambal”.

 

(Visited 467 times, 1 visits today)

Show More

Related Articles

Back to top button