Ekonomi

Enam Ramuan Semulajadi HGT Venuxz Berpotensi Atasi Masalah Resdung Kritikal

Resdung boleh membuatkan seseorang itu menjadi kurang selesa dengan keadaan sekeliling yang berhabuk atau ada debu-debu halus yang berterbangan.

Kesannya seseorang itu akan mengalami bersin yang berulang kali sehingga gatal hidung atau sakit pada bahagian kepala dalam tempoh yang lama.

Lebih ditakuti, hidung akan sentiasa berhingus dan nafas seperti mengeluarkan bau yang kurang menyenangkan kepada orang sekeliling.

Adakah situasi ini sedang terjadi kepada anda? Jika ya, ketahuilah bahawa anda tidak keseorangan dan ramai berjuang untuk mengubatinya.

Terpaksa Ambil Panadol Setiap Hari

Berdasarkan pengalaman pesakit, ada di antara mereka terpaksa mengambil panadol setiap hari semata-mata untuk keselesaan diri.


Namun sampai bila harus terpaksa bergantung kepada panadol sahaja sedangkan penyelesaian yang diperlukan adalah rawatan.

Tidak dinafikan ada pelbagai rawatan ketika ini termasuklah di hospital pakar atau menerusi rawatan alternatif berdasarkan herba.

Ada segelintir pihak selesa untuk berulang-alik ke hospital pakar dan ada pihak lain pula selesa untuk menggunakan bahan semulajadi.

HGT Venuxz Herbs Capsule Diluluskan KKM

Bagi memenuhi keperluan rawatan alternatif, HGT Venuxz Herbs Capsule antara produk yang diwujudkan dalam pasaran setelah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Menurut Pengasas Herba Global Trading, Abdul Rahman Ismail, HGT Venuxz Capsule terdiri daripada 6 ramuan herba yang diakui khasiatnya sepanjang zaman.

Dalam setiap kapsul telah diadunkan secara sebati akar mengkunyit, kulit kayu manis, mengkudu, habbatus sauda, roselle serta lada hitam.

Kesan Dirasai Selepas 3 – 4 Hari

Menurut pengguna, kesannya boleh dirasai selepas tiga hingga empat hari bergantung kepada tahap kritikal individu yang mengalami resdung.

Bagi yang mengalami masalah resdung yang kritikal, HGT Venuxz Capsule dengan izin Pencipta memberikan proses sembuhan secara beransur-ansur.

“Cara makan dia dua kali sehari. Satu sebelah pagi, satu sebelah malam. Oleh sebab saya sendiri alami resdung dan kini Alhamdulillah sembuh, saya percaya pada kehebatan herba dan bahan semulajadi.

Sebotol 30 Kapsul 400mg Dengan Harga RM70

Bagi pesakit yang mencari rawatan alternatif menerusi produk herba untuk mengubati masalah resdung, HGT Venuxz Capsule adalah produk Bumiputera yang diluluskan oleh KKM.

Tempahan dan pembelian boleh dibuat menerusi aplikasi Whatsapp 016-2194903 / 016-2214708 (Herba Global Trading) dan pengeposan adalah percuma ke seluruh Malaysia.

———————————
** ARTIKEL INI BERNILAI RM2,500. UNTUK TEMPAHAN SLOT ARTIKEL BERKAIT PERNIAGAAN, SILA HUBUNGI PENGURUS PEMASARAN SUARA MERDEKA, LUDFI MOHAMED MENERUSI TALIAN 012-3717156.

(Visited 337 times, 1 visits today)

PENTING
1) Sertai Group Whatsapp Suara Merdeka (klik) dan;
2) Ikuti Suara Merdeka di Facebook, Twitter, Instagram serta TikTok!
Show More
Back to top button