Hiburan

Bintang The Veronicas, Jessica Origliasso bertunang

KUALA LUMPUR – Penyanyi kelahiran Australian, berusia 34 tahun ini yang popular bersama pasangan kembar seirasnya, Lisa Origliasso menjadikan Istagram sebagai tempat meluahkan perasaan bahawa dia menangis kegembiraan selama dua jam selepas pemuzik Kai Carlton melamarnya.

Dalam hantaran yang turut memaparkan cincin pertunangannya, Jessica menulis: “Kegembiraan setahun & hingga akhir hayat dengan kamu @kaigodlike kawan baik saya, Saya menangis gembira selama 2 jam. Tidak pernah merasa sebegini.”

Kai juga mencatatkan pada akaunnya sendiri: “Dia berkata ‘ya’ dan saya yang paling bahagia dalam hidup. @jessicaveronica sini untuk seumur hidup cinta dan kenangan. Terima kasih kerana berada dalam hidup saya .”

Bekas pelayan bar berusia 22 tahun itu mendedahkan awal tahun ini bahawa dia mengenal pasti diinya sebagai lelaki transgender.

Dia berkongsi di media sosial: “Mungkin saya tidak mengatakan begitu banyak kerana saya tidak nampak alasan untuk benar-benar mengatakannya secara sosial. Tetapi saya lelaki trans, sebab itulah saya bangga.”


Jessica sebelum ini menjalinkan hubungan dengan pelakon dan model Ruby Rose.

Bintang ‘Untouched’ dan ‘Orange Is the New Black’ itu tampil bersama buat pertama kali pada 2008 sebelum berpisah, kambali menjalin percintaan pada Oktober 2016.

Bagaimanapun, pasangan itu mengumumkan bahawa mereka telah berpisah dengan baik pada April 2018, tetapi masih “sangat saling mencintai”.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Show More

Wartawan SuaraMerdeka

Penulis adalah bekas wartawan Utusan Melayu (M) Berhad.

Related Articles

Back to top button